Klop: “Pa, ne mogu da odmaram igrače protiv Napolija”

Objavljeno: 2. 10. 2018 u 19:04h

Liverpul poslije remija sa Čelsijem putuje u okviru drugog kola Lige šampiona i nastupiće na San Paolu protiv italijanskog Napolija. Posle ove utakmice u nedjelju Redse očekuje veliki ligaški derbi sa Građanima u okviru osmog kola Premijer lige na Enfildu, ali njemački trener odbacuje tvrdnju da će “štediti” zbog predstojećeg derbija sa Gvardiolinim timom.

“Teško je misliti o bilo čemu drugom osim o narednoj utakmici, koncentrisani smo samo na sljedeći meč, ne na onaj koji slijedi posle njega. Uvek je bilo tako!”

“Za sada je sve u redu, igrači su zdravi. Vidjećemo možda napravim promjenu ili dvije, možda i više, ali svim mislima smo u ovoj utakmici”, odgovara Klop na pitanje o mogućoj rotaciji u susret Napoliju.

Objasnio je šta se dešava ako previše rotirate zbog budućih utakmica.

’’U dobroj smo formi, imamo dobar ritam i to moramo iskoristiti. Ne mogu da kažem ’Dobro, imamo utakmicu Lige šampiona sa Napolijem, izmijeniću pet-šest igrača’ a onda pred Siti nove šest promjene i vratim igrače koje nisu igrali protiv Napolija, ne funkcioniše to tako.”

“Prvo igramo ovu utakmicu pa ćemo poslije misliti o formaciji i igračima za duel u nedjelju”, završava njemački trener.

“Susret Liverpul-Napoli se igra sutra u 21 čas  u okviru grupe C, kvota je 2.15 na Liverpul. Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART za utakmice u Ligi šampiona .”

Izvor: Sportske.net / Autor: Stefan Matić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/klop-pa-ne-mogu-da-odmaram-igrace-protiv-napolija/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])