KKI Vrbas u finalu NLB lige

Objavljeno: 24. 3. 2019 u 11:15h

Košarkaški klub invalida Vrbas plasirao se u finale NLB lige. Banjalučani su u polufinalu odigranom u Bihaću savladali odgovarajuću selekciju Slovenije sa 63:60.

Najefikasniji u redovima aktuelnih šampiona Jadrana bio je Ademir Demirović sa 21 poenom dok je u poraženom sastavu Milan Slapničar postigao 24 poena.

Protivnik banjalučkog tima u borbi za pobjednički trofej biće austrijski Flinkstons iz Graca koji je u drugom polufinalnom dvoboju bila uspješnija od Sane iz Sanskog Mosta koju su dobili sa 75:60.

U dvorani “Luke” odigrana su još dva susreta u kojima su postignuti sljedeći rezultati: Una Sana (Bihać) – Zagreb 67:78 i Zmaj (Gradačac) – Singidunum (Beograd) 66:51.

Završnica NLB lige na programu je 13. aprila u Vranskom (Slovenija), a Vrbas će pokušati da šesti put uzastopno osvoji trofej.

Istog dana biće odigran meč za treće mjesto u kojem će se sastati Slovenija – Sana, za peto igraju Zagreb – Zmaj, a za sedmo Singidunum – Una Sana.

Izvor: Srpskainfo /  Autor: Darko Basara / Foto: Arhiv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kki-vrbas-u-finalu-nlb-lige/||claudebot