Tokom vikenda Evrokup “Memorijal Branka Štulić”

Objavljeno: 6. 6. 2013 u 09:38h

Rafting Evrokup “Memorijal Branka Štulić” biće održan od sutra do 9. juna na rijeci Vrbas, uz učešće više od 40 timova iz Slovačke, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bugarske, Albanije i BiH.

Foto ilustracija

Foto ilustracija

Predsjednik Kajak kanu i rafting saveza BiH i Rafting kluba “Kanjon” Aleksandar Pastir rekao je Srni da se, prema pristiglim prijavama i najavama, očekuje učešće više od 30 timova u muškoj i deset timova u ženskoj konkurenciji.

On je istakao da veliki broj prijavljenih timova obavezuje da organizaciono sve protekne na najvišem mogućem nivou.

Na rafting Evrokupu takmičiće se obje posade Rafting kluba “Kanjon”, a kapiten ženskog tima Milena Kolobarić ističe da su djevojke spremne za predstojeće takmičenje, koje im je najvažnije u sezoni.

“Sve ono što je vječni kapiten našeg tima Branka Štulić uradila za nas i banjalučki sport obavezuje nas da na Memorijalu koji nosi njeno ime, damo svoj maksimum”, rekla je Kolobarićeva.

Ona kaže da su posade u dobroj formi i da vrijedno treniraju, uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima, jer ih motiviše odličan rezultat ostvaren na Evrokup takmičenju u Nišu, gdju su osvojile drugo mjesto.

Trke u disciplinama sprint i “hed tu hed” biće vožene u subotu, 8. juna, na stazi Bijeli buk, dok će slalomska trka biti vožena u kanjonu Tijesno u večernjem terminu.

U subotu, 8. juna, od 10.00 do 19.00 časova, vozila će saobraćati jednom kolovoznom trakom na dijelu magistralnog puta Banjaluka – Jajce, na lokalitetima odvijanja takmičenja.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/tokom-vikenda-evrokup-memorijal-branka-stulic/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])