Štrajk na Gradskom stadionu

Objavljeno: 30. 10. 2012 u 11:51h

Fudbaleri Borca ostali su pri zahtjevima koje su imali poslije utakmice u subotu protiv Veleža da neće trenirati sve dok im Uprava kluba ne obezbijedi jednu od tri zaostale plate.

Umjesto jutarnjeg redovnog treninga, igrači su održali sastanak i samo potvrdili ono što se šuškalo posljednjih desetak dana.

Riješeni su da ovakav stav zadrže sve dok im na račune ne legne bar jedna plata.

Neki su dovedeni u prilično delikatnu situaciju, nemaju za osnovne životne potrebe, neki čak nisu platili stanarine za nekoliko mjeseci, a danas u pola tri ćemo se ponovo sastati i vidjeti šta dalje – prenio je zaključke sa sastanka igrača trener Slobodan Starčević, a niko od fudbalera nije bio raspoložen za priču.

Direktor Borca Radmilo Šipovac svjestan je težine situacije i ističe da Uprava kluba, koja je od ponedjeljka u tehničkom mandatu, čini sve kako bi ispunila zahtjeve igrača.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/strajk-na-gradskom-stadionu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])