Raul potpisao za banjalučki Rekreativo!

Objavljeno: 4. 6. 2013 u 12:31h

Fudbalski klub Rekreativo iz Banjaluke dobio je novog počasnog člana kojeg ne treba posebno predstavljati – Raul Gonzales Blanko.

raul

Legenda Reala i rekorder po broju nastupa i golova u Ligi šampiona priključio se brojnim svjetskim zvijezdama koje podržavaju klub iz banjalučkog naselja Česma i potpisao člansku kartu.

“Raul je postao član Rekreativa na nagovor svog prijatelja Predraga Mijatovića koji je takođe naš član. Peđa mu je pričao o našem klubu, humanitarnom radu momaka iz Rekreativa i Raul je sa zadovoljstvom pristao da bude počasni član”, rekao je ambasador Rekreativa Boris Vrhovac, koji dijeli sa Mijatovićem zasluge za dovođenje Raula u Rekreativo.

Vrhovac je Raulu uručio sada već prepoznatljivi poklon – majicu Rekreativa.

U fudbalskom klubu Rekreativo ističu da su počastvovani što je Raul, legenda svjetskog fudbala, podržao amaterski klub iz Banjaluke i postao dio Rekreativo porodice.

Raul Gonzales Blanko trenutno igra za katarski Al-Sad s kojim je osvojio šampionsku titulu, a u Katar je došao iz njemačkog Šalkea, gdje je otišao poslije blistave karijere u madridskom Realu.

Jedan je od ikona kraljevskog kluba s kojim je osvajao gotovo sve što se osvojiti može, između ostalog šest titula prvaka Španije, tri titule evropskog prvaka, Kup UEFA, dve titule klupskog prvaka svijeta.

Raul se upisao zlatnim slovima u istoriju španskog i svjetskog fudbala i vlasnik je brojnih rekorda, od kojih ćemo samo spomenuti da je igrač Reala sa najviše golova i najviše nastupa u Primeri,Ligi šampiona i ukupno u svim evro-takmičenjima, najbolji strelac u istoriji Lige šampiona, najbolji strelac u istoriji evropskih takmičenja, petostruki osvajač nagrade za najboljeg španskog igrača…

Izvor: Mondo.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/raul-potpisao-za-banjalucki-rekreativo/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])