Raspudić iz Borca ide u Baku

Objavljeno: 13. 6. 2012 u 10:52h

Univerzalac banjalučkog Borca Boris Raspudić karijeru će nastaviti u azerbejdžanskom klubu Ravan iz Bakua.

“Žao mi je što napuštam klub, ali vratiću se uskoro, ne mogu ja dugo da izdržim bez Borca”, izjavio je Raspudić.

As crveno-plavih bio je dogovorio nastavak saradnje s Banjalučanima, ali uz opciju da napusti klub ukoliko se pojavi primamljiva ponuda iz inostranstva. To se desilo i Raspudić je spakovao kofere. Trebao bi 20. juna da se pojavi na prozivci u novom klubu.

“Sve smo se dogovorili, ali ugovor još nije potpisan. Kako mi je menadžer rekao, idem na gotovo i treba da potpišem ugovor na godinu dana uz opciju produženja na još godinu”.

Raspudić je podvukao da će ostati u kontaktu sa čelnicima i dosadašnjim saigračima u Borcu.

“Klubu želim sve najbolje u sljedećoj sezoni i nadam se da će osvojiti neki od trofeja mada znam da će to biti teško”.

On je istakao da mu je posebno teško što odlazi pred mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope, u kojima neće moći da pomogne voljenom klubu.

“Publika će moći da uživa u evropskim mečevima i nadam se da će biti strpljivi kada su rezultati na domaćoj sceni u pitanju. Ovoj ekipi će biti potrebna velika podrška”, naglasio je Raspudić.

Direktor Borca Radmilo Šipovac istakao je da su se sa Raspudićem razišli u prijateljskom raspoloženju, da igraču ugovor s ekipom s Gradskog stadiona ističe 30. juna i da je nakon toga slobodan u izboru nove sredine.

“Imao je svoje mjesto u timu i sigurno je da će biti teško pronaći adekvatnu zamjenu. Postigli smo dogovor o produžetku saradnje, ali ukoliko se pojavi ponuda iz inostransva obećali smo da mu nećemo praviti probleme. Veoma nam je žao što odlazi, ali vrata Gradskog stadiona su za njega uvijek otvorena”, podvukao je Šipovac.

Prema njegovim riječima, dogovor nije postignut sa Pericom Ivetićem, koji je odbio slabiji ugovor i ostaje da se vidi kakva je njegova sudbina u Borcu. Leonid Ćorić se još nije izjasnio, dok se Marko Živković još nije pridružio ekipi zbog problema s dokumentima.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/raspudic-iz-borca-ide-u-baku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])