“Lešinari” protiv istupanja Borca iz lige

Objavljeno: 30. 5. 2013 u 18:16h

Navijači Borca protive se istupanju iz lige jer smatraju da to vodi ka gašenju kluba, upravu Borca nazvali “amaterskom”.

Lešinari u svom stilu

Lešinari u svom stilu

Povodom dešavanja u FK Borac, koji je ostao bez licence za evropska takmičenja oglasili su se i navijači Borca, okupljeni u grupu “Lešinari 1987” saopštenjem u kojem su “potkačili” FSBiH, Grad Banjaluku ali i upravu svog kluba.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Osjećamo potrebu da se oglasimo zbog dešavanja u i oko kluba,a koji su kulminirali nedobijanjem licence za evropska takmičenja. Smatramo da je Fudbalski savez BiH ovim potezom ponovo pokazao svoje pravo lice i potvrdio neravnopravan odnos FK Borac sa ostalim klubovima u Premijer ligi BiH.

Ponovo je FK Borac taj na kome se ”dosljedno” sprovode sva nova pravila. Koliko god smo već navikli na podređen položaj našeg kluba u FS BiH, nismo očekivali maćehinski odnos Grada Banja Luka prema našem klubu jer kako drugačije objasniti da je klub zbog lošeg odnosa grada prema njemu već godinama u teškom položaju? Sve to je kulminiralo nesazivanjem nove skupštine i formiranjem novog Upravnog odbora koji treba da se bavi dobijanjem licence za evropska takmičenja.

Na taj način smo izgubili dragocjeno vrijeme koje nismo smjeli da izgubimo jer prethodna uprava je podnijela ostavku krajem oktobra prošle godine, dok je nova izabrana tek početkom aprila tekuće godine. Zašto smo na izbor nove čekali čak pet mjeseci? Takođe smatramo da rad novog Upravnog odbora neprofesionalnim, amaterskim odnosom nije dorastao vođenju sportskog kolektiva kakav je FK Borac.

Ovim dešavanjem se iskristalisala situacija da je FK Borac ostao sam bez podrške čak i srpskog fudbalskog tijela u fudbalu BiH. Špekulacije o istupanju iz Premijer lige su za nas apsolutno neprihvatljive i vode daljem urušavanju kluba, a ako već tražimo način kako da se suprostavimo ovim nesportskim radnjama, onda kao klub moramo nastaviti jačati u svim segmentima da nam se ne bi dešavalo da izboreno na terenu ne izgubimo za ”zelenim” stolom.

BORAC PROTIV SVIH!

Lešinari 1987”

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/lesinari-protiv-istupanja-borca-iz-lige/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])