Jagodić: Borac? Ne, želim “napolje”

Objavljeno: 8. 12. 2014 u 11:44h

Trofejni stručnjak Vlado Jagodić odbacio mogućnost da opet sjedne na klupu banjalučkog Borca ukoliko Vinko Marinović naslijedi upravo njega na funkciju selektora mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

jj

Vlado Jagodić je s crveno-plavima osvojio jedinu šampionsku titulu u Premijer ligi BiH, ali i još pet pehara kao fudbaler, trener i funkcioner “Velikana iz Platonove”.

Zbog toga se na Gradskom stadionu sve češće pominje njegovo ime kao nasljednika Vinka Marinovića, pod uslovom da 11. decembra na sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH upravo Jagodić bude smijenjen, a imenovan Marinović kao novi selektor “zmajića”.

Ali, u razgovoru za “Press RS” Jagodić je rekao da nije imao nikakav kontakt s čelnicima kluba.

“Borac je bio i ostao moj jedini klub jer sam se u njemu ostvario kao igrač, trener i funkcioner i ponosan sam na ostvarene rezultate. Klub napokon ima upravu kakvu zaslužuje, želim im mnogo sreće, ali nismo imali nikakav kontakt oko mog eventualnog povratka na Gradski stadion. Trenutno čekam rasplet u FS BiH i ako ne bude pozitivan za mene, što je vrlo izvjesno, moje ambicije će se okrenuti prema inostranstvu. Propustio sam dvije odlične prilike, treću ne želim, tako da ću svoju priliku tražiti u nekoj drugoj zemlji”, rekao je još aktuelni selektor mladih “zmajeva”.

Zrilić: Jagodiću vrata otvorena

Direktor Borca Robert Zrilić potvrdio je da s Jagodićem nisu obavljeni nikakvi razgovori, ali i dodao da su vrata Gradskog stadiona za njega uvijek otvorena.

“Zvuči kao fraza, ali mi zaista tako mislimo da su za Jagodića uvijek vrata Borca otvorena. On je ovdje bio igrač, trener i funkcioner kluba, donio je titulu prvaka BiH i s pravom može da kaže da je Borac njegov klub”.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/jagodic-borac-ne-zelim-napolje/||claudebot