Bratske veze sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 27. 5. 2013 u 10:11h

Škola fudbala Omladinac iz Banjaluke gostovala je u Beogradu i Makarskoj gdje su odigrali nekoliko prijateljskih utakmica i ostvarili prijateljske odnose sa Crvenom zvezdom i Radom.

hajduk

Banjalučani su prije nekoliko dana bili na beogradskoj “Marakani” gdje su obnovili bratske veze i dogovarali utakmicu kao i nova druženja sa “crveno-bijelima”.

– Dočekao nas je generalni sekretar omladinskih pogona Crvene zvezde Dejan Cvetković. Dogovorili smo blisku saradnju sa “crveno-bijelima” u budućnosti i da odigramo prijateljsku utakmicu u avgustu. Naš igrač Nikola Vuleta je zadovoljio ukuse Beograđana i već je njihov član – rekao je trener ekipe Darko Manojlović.

Omladinac je gostovao i beogradskom klubu Rad i drugi njegov fudbaler Boris Jagodić zadovoljio je trenere “građevinara” i njihovog predsjednika Ranka Stojića.

– Dodao bih da sa nama u stručnom štabu omladinskog pogona odnedavno rade i bivši golman Borca Jovo Šmanja, koji trenira golmane, i nekadašnji fudbaler više banjalučkih klubova Saša Kujundžić – kazao je trener Omladinca.

Banjalučani su prije toga bili u Hrvatskoj gdje su igrali prijateljske mečeve sa Školom fudbala “Adrijatikos” iz Splita, čiji je vlasnik nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca i Hajduka Franko Bogdan, zatim Zmajem iz Makarske i reprezentacijom Makarske.

– Imali smo nekoliko jakih utakmica u Dalmaciji sa odličnim ekipama i zadovoljan sam igrom koju su naši momci prikazali. Istakao bih da je sve naše utakmice pratio i Mate Jozipović, koji je inače i menadžer Vahida Halilhodžića. On je i testirao naša dva dječaka, pomenute Nikolu Vuletu i Borisa Jagodića i bio je oduševljen rezultatima – dodao je Manojlović.

Zahvalnica

Trener Banjalučana Darko Manojlović zahvalio se svima koji su im omogućili da odu na ova putovanja.

– Posebno bih se zahvalio šefu omladinskog pogona Omladinca Slobodanu Trifunoviću koji je preko svojih prijatelja omogućio da idemo na ova putovanja i da ostvarimo saradnju sa svim ovim klubovima. Uz nas su kao i do sada preduzeća “Kompeks” i “Bukom” preko kojih rješavamo probleme putovanja i opreme. Nadam se da će oni biti i u budućnosti uz nas, a da ćemo im se mi odužiti dobrim rezultatima – rekao je Manojlović.

Izvor: Glas/Danijel Radujković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/bratske-veze-sa-crvenom-zvezdom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])