Borac poražen od OFK Beograda

Objavljeno: 8. 9. 2013 u 20:24h

Fudbaleri banjalučkog Borca iskoristili su pauzu u Premijer ligi BiH i odigrali prijateljsku utakmicu sa OFK Beogradom u Banjaluci.

fudbal

Gosti su slavili rezultatom 2:1, a strijelac za “crveno-plave” bio je Stefan Dujaković u 89. minutu, dok su pogotke za Beograđane postigli Aleksandar Čavrić u 24. i Dragan Bogavac u 65. minutu.

“Izuzetno nam je drago što smo ugostili odličnu ekipu i sjajno organizovan klub kao što je OFK Beograd. U razgovoru sa predsjednikom Terzićem uspjeli smo da dogovorimo određene vidove saradnje, koji će biti od koristi za oba kluba. Naša je želja da se kao i OFK Beograd u budućnosti oslanjamo na naše mlade snage, a taj recept smo u velikoj mjeri primijenili i ove sezone, jer smo sa igračkim kadrom koji se uglavnom oslanja na domaće snage trenutno na prvom mjestu u Premijer ligi”, rekao je Srđan Šuput, predjednik Borca.

Prvi čovjek OFK Beograda bio je prezadovoljan gostoprimstvom u Banjaluci.

“Borac je predvodnik srpskog fudbala u BiH. Ovo područje je uvek obilovalo brojnim talentima, a u to sam se uverio igrajući fudbal na ovom stadionu nebrojeno puta. Uvek smo gajili prijateljske odnose sa Borcem, tako će biti i ubuduće. Moguće je da u narednom periodu ustupimo Borcu neke od naših igrača, ali isto tako želimo da pratimo talente sa ovih prostora i ukoliko budemo u mogućnosti da ih angažujemo”, rekao je on.

Šuput je uručio Terziću Borčev dres sa brojem 4, dok je predsjednik OFK Beograda svom kolegi pored plavo-bijelog dresa “romantičara” uručio i klupsku monografiju povodom 100 godina od osnivanja kluba.

Izvor: Nezavisne novine

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-porazen-od-ofk-beograda/||claudebot