Borac bez Evrope

Objavljeno: 29. 4. 2012 u 11:42h

Aktuelni šampion BiH u subotu je u meču 24. kola Premijer lige BiH doživio iznenađujući poraz od Zvijezde 2:1 koji bi ga mogao koštati izlaska na evropsku scenu.

Bolji od Borca pred praznim tribinama gradskog stadiona u Banjaluci bili su fudbaleri Zvijezde iz Gradačca i zasluženo kući nose sva tri boda.

Banjalučani jesu imali inicijativu, ali gosti su izdržali početni pritisak, a onda i stvorili nekoliko prilika što je krunisano pogotkom u 30. minutu kada se u strelce upisao Pandža.

U posljednjim trenucima prvog dijela Zvijezda je došla do vođstva od 2:0, kada je zabio Halilović.

Borac je u nastavku napadao, ali Zvijezda se dobro branila, pa su Banjalučani uspjeli samo da smanje na 2:1 sa bijele tačke u 87. minutu, strelac je bio Kajkut.

Aktuelni šampion ostao je na 42 boda i sada ima čak četiri boda manje od Sarajeva koje je na Koševu bez problema savladalo Rudar rezultatom 3:1. Olimpik ima 40 bodova, ali i utakmicu manje od Borca, pa bi ga pobjedom u nedjelju nad GOŠK-om mogao potisnuti i sa četvrte pozicija, a na koti 39 je Zrinjski koji u nedjelju igra gradski derbi sa Veležom.

Parovi i rezultati 24. kola:

Subota

  • Kozara – Široki Brijeg 1:2
  • Čelik – Leotar 2:3
  • Sloboda – Željezničar 0:4
  • Sarajevo – Rudar 3:1
  • Borac – Zvijezda 1:2

Nedjelja

  • Slavija – Travnik (16.30)
  • GOŠK – Olimpik
  • Velež – Zrinjski

Tabela:

Željezničar 58, Široki B. 51,Sarajevo 46, Borac 42, Olimpik (-1) 40, Zrinjski (-1) 39, Zvijezda 33, Čelik 28, Rudar 27, Leotar 27, Velež (-1) 26, Travnik (-1) 25, GOŠK (-1) 23, Sloboda 23, Slavija (-1) 22, Kozara 16

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/borac-bez-evrope/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])