Asmir Avdukić: Isplata duga ili ispisnica iz Borca

Objavljeno: 17. 6. 2013 u 09:49h

Golman Borca Asmir Avdukić dao je ultimatum klupskoj upravi da mu se u toku dana isplate dugovanja ili će napustiti Gradski stadion.

Asmir Avdukić

– Ukoliko želimo da Asmir Avdukić i iduće sezone čuva gol našeg kluba, moramo da u toku dana ispunimo njegove uslove. Činimo sve napore kako bismo zadržali što više igrača iz postojećeg igračkog kadra, ali teška finansijska situacija predstavlja veliki problem. Razgovarali smo sa Avdukićem, čiji bi ostanak na Gradskom stadionu bio veliko pojačanje za ekipu iduće sezone. Njegovi uslovi su veoma realni i većinom se odnose na isplatu postojećih dugovanja – izjavio je ovo sportski direktor Borca Branislav Krunić poslije razgovora sa iskusnim golmanom Banjalučana.

Avdukić je naglasio da želi ostati u Banjaluci, ali da će situacija biti mnogo jasnija u toku današnjeg dana.

– Imamo dogovor da će danas biti riješena situacija. Čelnicima sam kazao koji su moji uslovi za ostanak i ukoliko ih ispune ostajem u klubu jer imam ugovor još dvije godine. Mnogo puta smo produžavali rokove za rješavanje problema i postoji doza nepovjerenja. Sve će biti mnogo jasnije u toku dana. Nemam više namjeru da se prolongiraju rokovi isplate. Ukoliko se ne ispune moji uslovi, odlazim. Moja želja je da ostanem na Gradskom stadionu, ali ovako više ne ide – naglasio je Avdukić.

Odlasci

Od kraja sezone redove Borca napustila su već tri fudbalera. Vedran Kantar i Admir Raščić su dobili ispisnice i blizu su dogovora sa mostarskim Zrinjskim, dok je Mladenu Zeljkoviću istekao ugovor i već je postao član sarajevskog Željezničara. Blizu odlaska je Mladen Žižović, za čije usluge je zainteresovan Rudar Prijedor.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/asmir-avdukic-isplata-duga-ili-ispisnica-iz-borca/||claudebot