BiH propušta Svjetsko prvenstvo u košarci

Objavljeno: 17. 9. 2018 u 18:54h

Reprezentacija Češke je učesnica Svjetskog prvenstva u Kini, a BiH ostaje kod kuće, nakon najnovijeg poraza.

Češka je protiv selekcije BiH u ”Skenderiji” slavila sa 85:80.

Ovo je sedma pobjeda Čeha u kvalifikacijama, uz jedan poraz, dok BiH ima učinak 2-6 na poslednjem mjestu Grupe K. Iz ove grupe je plasman na SP obezbijedila i Francuska, a do kraja ćemo gledati borbu za treće mjesto kojem su trenutno najbliže reprezentacije Rusije i Finske sa učinkom 4-4.

Satoranski je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 22 poena, Šilb ga je pratio sa 20, a Hruban sa 17 poena.

U selekciji Bosne i Hercegovine najbolji Jusuf Nurkić sa 19 poena i 15 skokova, a Kikanović se zaustavio na 18 poena.

Meč je obilježila i povreda mladog Džanana Muse, koji je u suzama napustio parket, a prema saznanjima portala ”sportsport.ba”, u pitanju je povreda Ahilove tetive i košarkaš Bruklin Netsa je odmah podvrgnut detaljnim ljekarskim pregledima.

Večeras se igraju još 4 utakmice, između ostalih i Poljska – Hrvatska u 21:00 h.

Za utakmicu Poljska – Hrvatska kvote pogledajte OVDJE.

“Za predstojeće utakmice kvalifikacija MOZZART daje podjednake šanse i jednim i drugim.  Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo!”

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bih-propusta-svjetsko-prvenstvo-u-kosarci/||claudebot