Banjalučkog kik boksera očekuje evropski ispit

Objavljeno: 24. 4. 2019 u 17:52h

Banjalučkog kik boksera, Danila Tošić očekuje evropski ispit u ringu. Član “Ares gym-a”, otputovao je u Brno na meč sa češkim kik bokserom Jirijem Jarošem.

“Odlično sam trenirao u minulom periodu. Imao sam nekoliko sparing mečeva u Beogradu i Novom Sadu. Fizički sam besprekorno pripremljen, a motiva nikada ne manjka. Znam da će biti težak meč. Moj rival će sigurno imati veliku podršku publike, ali očekujem da odnesem pobjedu u gostima”, samouvjeren je Tošić.

Put Brna ide i trener Denis Marjanović pod čijom komandom se Danilo Tošić pripremao za meč.

“Prvi put “ulazimo” na češko tržište, a meč radimo za jednu od najboljih tamošnjih organizacija (Fusion-FN). Cilj nam je da se predstavimo u najboljem izdanju. Nikada nije lako doći do pobjede na gostujećem terenu. Znamo da moramo biti puno bolji u ringu od protivnika, ali spremali smo se za to. Očekujem da Danilo “odradi” veoma dobar meč.”, rekao je Marjanović.

Borilački spektakl u Brnu zakazan je za 26. april, a Danilo Tošić i Jiri Jaroš odmjeriće snage u kategoriji do 86 kilograma.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/banjaluckog-kik-boksera-ocekuje-evropski-ispit/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])