Bajern prelomio – plaća 35 miliona evra za fudbalera Reala!

Objavljeno: 28. 9. 2018 u 10:36h

Fudbaler Real Madrida Džejms Rodrigez koji je na dvogodišnjoj pozajmici u Bajern Minhenu će po svemu sudeći postati kompletan Bavarac već po isteku kalendarske godine.

Kolumbijac je obilježio Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine i time napravio transfer vrijedan 75 miliona evra iz francuskog Monaka u Real Madrid, međutim u Kraljevskom klubu je tek na momente pokazivao kakva je klasa od igrača.

Već 2017. godine prelazi u redove šampiona Njemačke na dvogodišnju pozajmicu vrijednu 10 miliona evra sa otkupnom klauzulom od 35 miliona evra ako Bavarci pokažu namjeru da ga otkupe, što je sve izvjesnije da će se dogoditi sudeći po španskim medijima.

Prošle sezone je odigrao 40 utakmica uspjevši da postigne pritom i osam golova, uključujući jedan i protiv Kraljevskog kluba u Ligi šampiona.

Ove sezone je odigrao pet utakmica za njemačkog giganta postigavši dva gola i dvije asistencije.

“Večeras je utakmica između klubova Hertha i Bayern-a. Favorit je upravo Bayern sa kvotom 1.33. Pogledajte sve kvote kladionice Mozzart za njemačku Bundesligu“.

Ono što je zanimljivo, jeste da je Hertha dala gol u svakoj od posljednjih 11 utakmica, a Bayern u posljednjih 15 utakmica. Takođe, ekipa Bayerna nije imala poraze u posljednjih 5 utakmica.
Posljednje 3 utakmice koje je igrala Hertha je završila sa više od 2.5 gola.

Izvor: Sportske.com / Autor: Stefan Matić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/bajern-prelomio-placa-35-miliona-evra-za-fudbalera-reala/||claudebot