Smijeh, zabava i pozitivna energija uz Sirotanoviće

Objavljeno: 8. 5. 2012 u 10:32h

AKT trupa Alija Sirotanović sinoć je u banjalučkom Domu omladine otvorila treću po redu Veliku izložbu odbijenica. Nakon otvaranja izložbe, Sirotanovići su nastupili sa estradnim umjetnikom Grofom Đurazom, gdje su uz nove skečeve i pjesme zabavljali Banjalučku publiku.

Goran Jokić, jedan od članova AKT trupe Alija Sirotanović istakao je da su ove odbijenice skupljali već neko vrijeme.

“Ovdje možete vidjeti najveću, i sada već tradicionalnu ‘kolekciju’ odbijenica sa posla potpisanih rukom najvećih majstora odbijanja. Nakon otvaranja izložbe nastupili smo zajedno sa Grofom, i uz nove skečeve i pjesme pokazali u kakvom društvu živimo”, rekao je Goran.

Na pitanje ko su Sirotanovići, Mirko Komljenović, takođe jedan od članova trupe, dao nam je zanimljiv odgovor.

“Mi smo alternativno pozorište i naš umjetnički izražaj je alternativan. Pojavljivali smo se na Alternativnoj televiziji. Volimo da jedemo pljeskavicu u koju sipaju soju što je alternativa mesu. Neki od nas su živjeli u alternativnom smještaju, a neki čak imaju i maćehu kao alternativu majci… Izgleda da smo preozbiljno shvatili kada su nam govorili da u životu uvijek moramo imati alternativu. Mi smo satirično-komičarska trupa AKT Alija Sirotanović”, uz smijeh nam je objasnio Mirko.

Urnebesno smiješni skečevi i pesme iz sekunde u sekundu nasmijavali su publiku u Domu omladine, što dovoljno govori o tome da je atmosfera bila i više nego zabavna.


Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/vizuelna-umjetnost/smijeh-zabava-i-pozitivna-energija-uz-sirotanovice/||claudebot