Banjalučanin Nebojša Kostrešević, umjetnički fotograf, priprema izložbu van granica BiH (Foto)

Objavljeno: 22. 11. 2018 u 09:44h

Banjalučanin Nebojša Kostrešević, među prijateljima poznatiji kao Kole, nije se odrekao kamere, ali se punog srca predao fotografiji za koju ga veže ljubav od najranije dobi.

“Snimateljski posao volim i dalje ga radim, to je timski rad sa novinarom, montažerom, toncem… A fotografija je moja ljubav. To je forma u kojoj mogu da iskazem svoju kreativnost. Fotografija je individualna disciplina ne zavisim od montažera, tonaca, režisera… Samo moje djelo i ja sa potpisom stojim iza nje”, rekao je za portal Ogledalo.ba Kostrešević.

Kostreševićev opus do sada je predstavljen na osam izložbi. Njegove umjetničke fotografije predstavljene su dva puta u Banjaluci, te u Derventi, Modriči, Brčkom i u Ljubačkim dolinama. U pripremi je naredna izložba kojom će stanovnici Obrenovca (Srbija) imati priliku da se upoznaju sa Kostreševićim umjetničkim stvaralaštvom.

Izvor: ogledalo.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/vizuelna-umjetnost/banjalucanin-nebojsa-kostresevic-umjetnicki-fotograf-priprema-izlozbu-van-granica-bih-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])