Vanja Mišić: “Žalim što još nisam otišla na Evroviziju”

Objavljeno: 16. 6. 2018 u 14:39h

Banjalučka muzičarka Vanja Mišić uveliko radi na svojoj novoj pjesmi, a u kratkom intervjuu za Srpskainfo, otkrila je čemu se trenutno najviše raduje i kako će provesti ovo ljeto.

Dugo se priča o Vašoj novoj pjesmi, kada je možemo očekivati?

Nova pjesma izlazi čim snimimo spot, a to će se svakako izrealizovati ovog ljeta. Iskreno, jako se radujem tome, ljudi koji su već čuli pjesmu mi prave pritisak da pjesma izađe što prije, zato mislim da će se sve ubrzati.

Hoće li ovo ljeto biti radno ili planirate i negdje na odmor?

More je moj odmor, tome se tek radujem. Onaj sam tip koji počne odbrojavati kad će na more čim se s mora vrati, tako da ove godine, avgust mjesec je moj.

Kada je Vaša karijera u pitanju, zbog čega najviše žalite?

Žalim što još nisam otišla na Evroviziju, ali evo, nadam se da nisam sve vozove propustila te da će se to možda desiti u budućnosti. Sve stvari koje radim, a tiču se karijere, trudim se da ih radim planski i sa smislom, zato se nadam da će jednog dana ostati jako malo tog za čim žalim.

Sa kim biste iz Banjaluke voljeli da snimite duet?

Nisam razmišljala o tome jer imala sam nekoliko saradnji u Banjaluci sa muzičarima, mislim da sam radila sa svim onim s kojima sam htjela, mada, ko zna šta donosi budućnost. Možda se upravo u ovom gradu rodi još jedna muzička saradnja.

Izvor: Srpskainfo/ Tanja Vukomanović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/vanja-misic-zalim-sto-jos-nisam-otisla-na-evroviziju/||claudebot