Učesnici Đurđevdanskog festivala gosti Gradske uprave

Objavljeno: 10. 5. 2018 u 16:32h

Đurđevdanski festival dječije pjesme “Banjaluka 2018” biće održan 11. maja u Sportskoj dvorani “Borik”. Učesnici i organizatori ovog festivala bili su danas, gosti Gradske uprave. Grad je i ove godine podržao festival, koji slavi 25. rođendan.

Tokom današnjeg prijema, djeca su pjevala i izrazila zadovoljstvo što su u gradu na Vrbasu i što učestvuju na festivalu.

Inače, na ovogodišnjem festivalu nastupiće 23 đurđevdanske zvjezdice iz: Rusije, Italije, Bugarske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, RS/BiH koji će izvesti 16 pjesama.

Takmičarski dio Festivala počinje sutra u 20 časova, a voditelj će biti Minja Subota.

Povodom 25. godišnjice Festivala u saradnji sa Poštama Srpske štampana je prikladan poštanska marka koja će se naći u zvaničnom poštanskom saobraćaju. Inače za 24 godine postojanja, za Festival je napisano oko 430 novih dječijih pjesama.

I ove godine organizator Radio-televizija Republike Srpske se odlučio da sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe, i to jednoj od dječijih ustanova u RS.

Ulaznice se mogu kupiti po simboličnoj cijeni od jedne marke.

Izvor: ASBL

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/ucesnici-djurdjevdanskog-festivala-gosti-gradske-uprave/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])