Učenici Muzičke škole nastupili u atrijumu Gradske uprave

Objavljeno: 28. 6. 2018 u 12:26h

U okviru programa novog projekta Grada Banjaluke pod nazivom “Kultura u prolazu”, danas je u atrijumu Gradske uprave održan koncert učenika Muzičke škole „Vlado Milošević“.

Nastup učenika ove škole izazvao je interesovanje sugrađana koji su došli u zgradu Gradske uprave po određene dokumente ili su se našli u prolazu, što je i bio cilj ovog projekta.

“Namjera je da svakog četvrtka, ovaj prostor ugosti nove umjetnike, studente, kulturne radnike, predavače i sve ono što je usko vezano za kulturu. Atrijum će biti otvoren cijelo ljeto za kulturna dešavanja, čime  kulturu činimo dostupnom građanima”, kazali su u Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

Damir Jovanić, direktor Muzičke škole „Vlado Milošević“ rekao je da je ova škola sa oduševljenjem prihvatila poziv Grada i uzela učešće u projektu „Kultura u prolazu“.

“Veoma  je korisno da učenici imaju što više javnih nastupa radi njihove dalje afirmacije, a ovo je jedan sjajan koncertni prostor u gradu koji će mnogo značiti učenicima naše škole za njihovo dalje usavršavanje”, zaključio je Jovanić.

Danas su nastupili učenici Osnovne i srednje muzičke škole sa odsjeka klavir,violina, gitara i harmonika, a program današnjeg koncerta pogledajte ovdje.

Izvor: ASBL

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/ucenici-muzicke-skole-nastupili-u-atrijumu-gradske-uprave/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])