Najmlađe solistkinje iz “Pointa” briljirale na takmičenjima

Objavljeno: 19. 12. 2017 u 18:23h

Plesni studio Point iz Banjaluke je mjesec kraj godine je obilježio odličnim rezultatima na takmičenjima. Posebno su zadovoljni uspjesima na međunarodnim takmičenjima u Skoplju i Zagrebu, budući da su se vratili u Banjaluku sa 11 zlatnih i dvije srebrne medalje.

Ove godine su bili i na Svjetskom prvenstvu u showdance kategoriji u Njemačkoj gdje su osvojili 16. mjesto.

“Ovim plasmanom ostavili smo pola svijeta iza sebe što nimalo nije bilo lako! Naš plesni studio je u IDO savezu gdje se zaista teško plasirati za svjetsko prvenstvo i samim tim govorimo o najkvalitetnijem plesnom savezu u svijetu. Cilj nam je druženje mladih, zdrav životni razvoj i naravno da od te djece napravimo svjetske plesače i još bolje ljude”, rekle su treneri ovog kluba Dragana Kusturić i Dragana Lazić.

U Zagrebu su ove godine klub predstavile tri mlade solistkinje koje su na takmičenju osvojile tri zlatne medalje.

U pitanju su najmlađi solisti “Pointa” Lana i Anđela Pavlović, te Veronika Vidić, podjednako talentovane, uspješne i vrijedno rade.

Treneri Dragana Kusturić i Dragana Lazić kažu da je pravo zadovoljstvo trenirati mlade ljude i da je svijet plesa bez djece nezamisliv.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/najmladje-solistkinje-iz-pointa-briljirale-na-takmicenjima/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])