“Jedinstvo” nastupa u Andrićgradu

Objavljeno: 5. 10. 2019 u 14:35h

Dječiji hor “Jedinstvo” iz Banjaluke ovog vikenda (u subotu) održaće cjelovečernji koncert u Andrićgradu.

Hor će publici predstaviti zaista raznovrstan repertoar, a među djelima koja će izvesti biće djela kompozitora: Mokranjca, Dženkinsa, Govedarice, Tajčevića, te ruske i narodne pjesme, kao i popularne numere filmske muzike.

“U Andrićgradu smo imali koncert 2014. godine, te se nadamo velikoj posjećenosti, kao što smo navikli od tamošnje publike. Otac Aleksandar iz Andrićgrada nam je pomogao u realizaciji koncerta, na čemu mu zahvaljujemo. Održaćemo i kraći koncert na Mokroj Gori, a posjetićemo i ćupriju na Drini, kao i manastir Dobrun” – rekla je dirigent ansambla Jasna Antonić.

Izvor: Glassrpske/ M. M.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/jedinstvo-nastupa-u-andricgradu/||claudebot