Besplatno Info veče za sve banjalučane koji žele da postanu web designeri

Objavljeno: 18. 1. 2018 u 15:21h

Besplatno Info veče u organizaciji Informatičke akademije InfoARS iz Banjaluke 22.01.2018. godine idealna je prilika da saznate kako vaša kancelarija može izgledati kao na fotografiji ispod. Kurs web designa za početnike predstavlja prvi korak ka tom cilju. InfoARS pruža uslugu edukacije iz oblasti informacionih tehnologija već 9 godina, a jedna od najatraktivnijih oblasti edukacije je upravo web design.

Budite gospodar svog radnog vremena i prostora

Zamislite sebe u skorijoj budućnosti kako sjedite na plaži sa laptopom u krilu i obavljate posao koji vam donosi mjesečna primanja hirurga specijaliste. Možete da zamislite? InfoARS će vam pokazati kako je to moguće ostvariti.

Ne postoji velik broj profesija koje pružaju potpunu fleksibilnost u radu. Baveći se web designom u mogućnosti ste da sami birate svoje radno vrijeme i radno mjesto.

Nakon par godina upornosti i rada moći ćete raditi na velikim projektima i za bolje plaćene klijente i sebi osigurati mjesečni iznos zarade koji želite. Da bi taj put trajao što kraće preporučljivo je potražiti pomoć stručnjaka iz ove oblasti.

Ne morate studirati na ETF-u da biste postali IT stručnjak

U InfoARSu možete sami odrediti tempo učenja. Imate opciju da kurs pohađate u grupi ili individualno. Individualna nastava usmjerava pažnju predavača na samo jednog polaznika i pruža mogućnost da polaznik brže savlada sve elemente kursa i približit se svome cilju. Na Akademiji imaju iskustvo u radu sa potpunim početnicima, odnosno sa osobama koje se nikada ranije nisu susrele sa ovom oblasti. Predavanja su koncipirana tako da je polaznik maksimalno angažovan i kroz vježbe na 6 praktičnih primjera već nakon prvog nivoa kursa osposobljen samostalno izraditi website.

Sertifikat o stečenom znanju

Posjedovanje sertifikata o završenom kursu omogućiće vam da bez problema budete angažovani za željene poslove. Ukoliko planirate aplicirati za poslove u inostranstvu u InfoARS-u možete steći i međunarodno priznati sertifikat.

Ukoliko želite saznati više o zanimanju iz snova te čuti iskustva uspješnih polaznika prijavite se na Info veče koje će se održati 31.01.2018. godine u prostorijama Akademije, na adresi Carice Milice 43 u 19:30 h. Najsretnije učesnike Info večeri očekuju iznenađenja.

Prvo Info veče održano 06.11.2017. u prostorijama InfoARS-a

Prvo Info veče održano 06.11.2017. u prostorijama InfoARS-a

Ukoliko niste u mogućnosti da posjetite Info veče možete preuzeti besplatnu e-knjigu uz pomoć koje ćete sazati više o ovom veoma popularnom zanimanju.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.