Noviteti pred kraj uspješne godine za Banjalučku pivaru: “Crni Đorđe” u novom ruhu

Objavljeno: 30. 11. 2017 u 15:02h

Banjalučka pivara s ponosom predstavlja, potpuno nov, premium izgled za svoje vrhunsko tamno pivo “Crni Đorđe”, koji je osmišljen uz potpuno uvažavanje duge tradicije u proizvodnji ovog piva. Ovaj novitet obuhvatio je potpuni redizajn ambalaže, pakovanja i etikete, a  sve u cilju postizanja premium izgleda ovog brenda.

Banjalučka pivara

“Nabavkom nove i savremenije linije za proizvodnju premium piva iskoristili smo  mogućnost, da dodatno unaprijedimo izgled našeg “Crnog Đorđa”, i da mu dodjelimo premium izgled kakav zaslužuje. Priča o ovom pivu je priča o tradiciji i ponosu, inspirisana hrabrošću i smjelošću, koja stoji iza njegovog imena “Crni Đorđe”. Svojom prirodnom bojom i bogatom pjenom ovo premium pivo nosi specifičnu aromu karamelizovanog prženog slada koja će predstavljati pravi užitak za poznavaoce crnih piva”, izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Uz kontinuirani kvalitet, posebnost tamnog piva Banjalučke pivare leži u specifičnom ukusu i prepoznatljivoj aromi, koji su postignuti kombinacijom najkvalitetnijih sastojaka. Redizajnom ambalaže za svoj premium brend, Banjalučka pivara obilježava kraj uspješne poslovne godine, potvrđujući opredjeljenje ka neprestanom napretku, i poboljšanju kvaliteta svojih proizvoda.

Banjaluka.com

Broj pregleda: 2215

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.