Savršena gola djevojka vozila se javnim prevozom

Objavljeno: 4. 5. 2013 u 21:34h

Performans je zamislio Milo Moire, švicarski umjetnik, a reakcije saputnika su iznenadile i djevojku i umjetnika!

performance_milo_moire

Šta biste vi napravili da u tramvaj uđe gola djevojka apsolutno savršenog tijela, s natpisima na tijelu gdje bi trebala biti odjeća? Građani Düsseldorfa imali su prilike odgovoriti na ovo pitanje prije par dana u rano jutro.

Predivna mlada djevojka vozila se tramvajima, no saputnici su na njoj zadržali pogled tek po nekoliko sekundi i zatim nastavili svojim putem, kao da se ništa čudno ne događa.

Sve je snimljeno skrivenom kamerom, tako da su saputnici reagovali potpuno prirodno, a kako je to izgledalo, pogledajte na sljedećem linku.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/savrsena-gola-djevojka-vozila-se-javnim-prevozom/||claudebot