Prvi “Students Nights Music Fest” u banjalučkom klubu Tamaris

Objavljeno: 10. 9. 2014 u 20:34h

Studentski parlament Univerziteta u Banjaluci u saradnji sa klubom “Tamaris” organizuje po prvi put studentski muzički festival “Students Nights Music Fest”. Festival “Students Nights Music Fest” biće održan 3.i 4 oktobra u klubu Tamaris sa početkom u 22h.

plakat (1)

Nastupaju:

03.10.
– Kiki Lesendrić & Piloti
– Zoster
– THE BEATSHAKERS

04.10.
– Zabranjeno pušenje
– TBF
– GeoDaSilva

CIJENE ULAZNICA:
10 KM = Jednodnevna
17 KM = Komplet

Ulaznice će se naći u prodaji od 15.09. na sledećim PRODAJNIM MJESTIMA:
Tamaris Club
Klub Studenata Banja Luka – KSB (SC “Nikola Tesla”)
Peckham Pub
Caffe bar Šestica (SC “Nikola Tesla”)

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/prvi-students-nights-music-fest-u-banjaluckom-klubu-tamaris/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])