Neutješni otac napisao pismo ubicama ćerke koja je poginula prilikom pada aviona u Ukrajini

Objavljeno: 22. 7. 2014 u 19:56h

Jedan otac iz Holandije napisao je veoma rječito pismo čovjeku koji je „ubio“ njegovu sedamnaestogodišnju ćerku, koja je poginula prilikom pada aviona MH17.

otac i kcerka Holandjani

Hans de Borst je izgubio svoju ćerku jedinicu prilikom pada aviona u kojem je poginulo 298 ljudi.

Avion su oborili nepoznati branioci istoka Ukrajine.

Pismo je postavljeno na Hansovu stranicu na Fejsbuku i upućeno je Vladimiru Putinu, vođama separatista i ukrajinskoj vladi. On je ovim moćnicima zahvalio što su ubili „njegovo voljeno i jedino dijete, Elsemjek de Borst“ i ukrali joj budućnost svojim nasiljem.

Dalje u pismu piše: „Pomenute ubice, nadam se da ste ponosni što ste ubili njen mladi život i budućnost, kao i mnoge druge. I da ćete moći da se pogledate u ogledalu sutra ujutru.“

Hans kaže da je njegova ćerka putovala sa svojim mlađim bratom, majkom i očuhom kada je „skinuta s neba, na ukrajinskoj zemlji, gdje se vodi rat“.

U poruci, koja je objavljena ovog vikenda, neutješni otac govori o budućim dostignućima koja su ukradena od njegove ćerke i o tome kako se nadala da će završiti školu i postati inženjer.

„Elsemjek bi završila svoje poslednje ispite sljedeće godine, zajedno sa svojim najboljim drugaricama, Julijom i Marinom, jer joj je dobro išlo u školi! Nakon toga je željela da ide na Tehnički univerzitat u Delftu da studira inženjering i baš se radovala tome“, piše u pismu.

 

Izvor: Žena.blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/neutjesni-otac-napisao-pismo-ubicama-cerke-koja-je-poginula-prilikom-pada-aviona-u-ukrajini/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])