EXIT oborio rekord!

Objavljeno: 19. 7. 2014 u 13:24h

Rekord najboljeg evropskog festivala – preko 260.000 posjetilaca na EXIT avanturi!

Crowd during Digital Soundboy Sounndsystem, Main Stage #EXIT2011

Posljednjim nastupima na binama Sea Dance festivala, okončana je velika ljetnja EXIT avantura, sa rekordnim bilansom – preko 260.000 ljudi promarširalo je festivalima EXIT, Sea Dance, i Rock@EXIT.

Organizatori kažu da je najveća zvijezda ove nevjerovatne avanture bila vjerna publika EXIT festivala, koja je osam dana istrajala u najboljoj zabavi po blatu i pijesku, po kiši i suncu, na Tvrđavi i na plaži, u gumenim čizmama kao i u japankama i u kabanicama podjednako kao i u kupaćim kostimima…

„Skakali smo uz Queens of the Stone Age na Rock@EXIT festivalu, otvorili EXIT uz Pet Shop Boys, prkosili kiši na Rudimentalu, horski pevali sa Dejmonom Olbarnom i ‘Hurtsima’. Terali su nas zajedno sa Skrillexom sa Dance Arene u devet ujutru, putovali smo više od petsto kilometara na jug, izvodili akrobacije na plaži, isprobavali svoje fanki korake uz Jamiroquai, mazali jedni drugima leđa da ne izgorimo, pravili talase na dnevnim žurkama, zagrljeni gledali vatromet i opraštali se jedni od drugih razmenjujući fotografije i video snimke …“, poručuju iz EXIT-a.

EXIT avanturu obilježile su i reakcije izvođača koji su, baš kao što je to bio slučaj prvih godina postojanja EXITa, oduševljeni atmosferom, zabavom i dobrom energijom publike, ostajali i duže nego što su planirali, mijenjajući rasporede i druge planove, đuskajući na manjim binama, želeći da i sami uživaju još duže u festivalskoj energiji. Tako su svoje boravke i ostanak na festivalima neplanirano produžili Skrillex, Dejmon Olbarn, Dub FX, Jamiroquai, Glorija Gejnor, Teo Hačkraft iz sastava Hurts …

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/exit-oborio-rekord/||claudebot