Split: Povrijeđeno više policajaca tokom divljanja huligana

Objavljeno: 5. 5. 2013 u 11:00h

Više policajaca povrijeđeno je u Splitu kada je oko 500 navijača “Hajduka” napalo policajce i građane koji su napuštali stadion u Parku mladih nakon fudbalske utakmice “Splita” i “Hajduka”.

incident navijaci

Članovi “Hajdukove” navijačke grupe “Torcida” sinoć su oštetili i nekoliko automobila, među kojima i jedan policijski.

Navijači su bacali flaše, kamenje i letve, a srušili su i metalnu ogradu postavljenu pored Parka mladih, prenose hrvatski mediji.

Policija je nakon 20-ak minuta uspostavila javni red i mir.

Uhapšeno je nekoliko navijača, a policijski službenici i danas obavljaju uviđaj na licu mjesta i preduzimaju aktivnosti na pronalaženju i hapšenju huligana, navodi se u saopštenju Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Članovi “Torcide” bojkotovali su utakmicu “Splita” i “Hajduka” zbog cijene ulaznice od 80 kuna /oko 11 evra/ i pratili je izvan stadiona.

Mediji prenose da su navijači svoj bijes iskalili na policiji i građanima i zbog poraza “Hajduka”, ali i zbog smrti Marka Azapovića, 18-godišnjaka iz Županje koji je, tvrde iz njegove porodice, umro od premlaćivanja u policiji.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/split-povrijedeno-vise-policajaca-tokom-divljanja-huligana/||claudebot