Kod lopova pronađena ukradena torba

Objavljeno: 23. 4. 2012 u 11:54h

Banjalučka policija uhapsila je dva lica koja su na području ovog grada, u odvojenim slučajevima, u proteklih dva mjeseca izvršili sedam teških krađa i dvije krađe, rečeno je u policiji Republike Srpske.

Dvadesetogodišnji Edis Biondis iz Banjaluke uhapšen je u subotu u 9.15 časova u Ulici Gavrila Principa zbog počinjenih sedam teških krađa na području banjalučkih naselja Obilićevo i Centar.

Istog dana, po naredbi dežurnog sudije Osnovnog suda Banjaluka, policija je izvršila pretres stana koji koristi Biondis i tom prilikom pronašla veću količinu tehničke robe, prehrambenih proizvoda i gasni pištolj, koji potiču iz krivičnih djela.

Prilikom pretresa pronađen je računar i štampač koji su ukradeni u noći između 12. i 13. aprila iz Merhameta Islamske vjerske zajednice u Ulici Gorana Radulovića – Bimbe u Banjaluci. Ukradena roba biće vraćena vlasnicima.

Policija je juče u Ulici Skendera Kulenovića, na osnovu centralne potjernice Policijske stanice Lazarevo, Banjaluka, uhapsila i šezdesetdevetogodišnjeg Nemanju Moraču iz Drvara zbog dvije krađe.

Morača je u proteklom periodu izvršio krađe u trgovinskom objektu “Moj market” i na benzinskoj pumpi “Nestro-petrol” u Banjaluci.

Nakon kriminalističke obrade oba lica su puštena na slobodu, a policija će nadležnom tužilaštvu protiv njih podnijeti izvještaj za počinjena krivična djela.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kod-lopova-pronadena-ukradena-torba/||claudebot