Bako, bako, zašto ti je tako veliki pištolj? Zato što sam šef narko klana

Objavljeno: 16. 4. 2012 u 13:39h

Kada su policajci provalili vrata doma ove starice, vjerovali su da će pronaći marihuanu. Ali, ono što nisu očekivali jeste da će u kući 73-godišnje Darlin Mejis u Oklahomi zateći skoro dva kilograma narkotika, 276.000 dolara u kešu i poluautomatski pištolj i revolver.

Policija je godinama pratila jedan narko klan, ali nije znala da na njenom čelu stoji lično Darlin Mejsi, za koju se vjeruje da je pokrivala 40 odsto tržišta marihuane u regionu, uključujući Tulsu i dijelove Arkanzasa, Kanzasa i Misurija.

– To je predstavljalo pravo iznenađenje. Moramo da priznamo da je za svoje godine u odličnoj formi – kaže šef policije Bobi Flojd.

Policija otkriva da za Mejisovu radi čitava vojska dilera, a među njima je i njen sin Džeri, koji je takođe uhapšen zbog posjedovanja desetine hiljada dolara u kešu i skoro jednog kilograma marihuane namijenjene prodaji.

Droga je pronađena u njenoj spavaćoj sobi, koja je cijela mirisala na marihuanu. Vakuumirana kesa puna narkotika pronađena je u ormaru, dok su paketi novčanica obilježeni natpisom “15.000 dolara” nađeni ispod staričinog kreveta. Droga i novac nađeni su i u kupatilu, kao i u sobi u kojoj su spavali njeni unuci.

Kada je policija pronašla novac, rekla im je da je to njena penzija. Bakica je optužena za posjedovanje marihuane radi distribucije, za održavanje prostora u kome je droga držana ili prodavana, kao i za posjedovanje vatrenog oružja bez dozvole.

Izvor: Blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/bako-bako-zasto-ti-je-tako-veliki-pistolj-zato-sto-sam-sef-narko-klana/||claudebot