Ovaj film nećete gledati!

28. February 2012.

Zamislite ostvarenje u kojem su zastupljeni svi žanrovi i u kojem igraju “svi mogući” glumci…e, pa objavljen je trejler takvog filma.

Američki voditelj Džimi Kimel snimio je trejler za (nepostojeći) film “Film”, u kojem su zastupljeni svi žanrovi i u kojem igraju svi glumci koji vam padnu na pamet…

Zamislite “standardnu” holivudsku priču…tu su momak i djevojka koji se vole, a onda se pojavljuju vukodlak i jedan drevni spis i to na vjenčanju tajnog agenta i predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Ovu idilu prekidaju Kolin Farel, koji uz pomoć kučeta, uspjeva da razmontira bombu, i jedna akciona figurica koja oživljava i puca u svog malenog vlasnika. Stvari se dodatno komplikuju kada sudija vrhovnog suda zarati sa robotom advokatom Tomom Henksom, ali sve je to tek uvod u strahote koje nam prijete iz svemira…ukoliko ih Džordž Kluni ne otkloni. Naravno, ima malo i seksa u “filmu nad filmovima”…između Kejt Bekinsejl i Čubake.

U glumačkoj ekipi su Džesika Alba, Tejlor Lautner, Šarliz Teron, Meril Strip, Tom Kruz, Kameron Dijaz, Džef Goldblum i mnogi drugi, ali ne i Met Dejmon.

Film u kojem je zastupljeno sve što publika voli, triler-avantura-komedija-SF-akcija-drama, počinje…

Izvor: Mondo

Šta ti misliš o ovoj temi?