“Djeca Srpske djeci Kosmeta”

Objavljeno: 16. 12. 2011 u 12:32h

Humanitarna akcija “Djeca Srpske djeci Kosmeta” završena je juče a paketići će već danas biti na putu za Kosovo i Metohiju, potvrdila je jedna od organizatorica ove akcije, koja je željela ostati anonimna.

Paketići u dekanatu Filozofskog fakulteta u Banjaluci

Nakon što su se javili ljudi dobre volje iz BiH, ali i inostranstva, naša redakcija je u njihovo ime dostavila još paketića u dekanat Filozofskog fakulteta.

"Djeca Srpske djeci Kosmeta"

"Djeca Srpske djeci Kosmeta"

Akcija je trajala manje od mjesec dana, a odziv građana je bio veliki.

“Prvi put poslali smo oko 380 paketića za djecu na Kosovu a danas kreće i 1080 paketića koji će djeci biti podijeljeni”, kaže jedna od organizatorica.

Hvala svim ljudima dobre volje koji su se odazvali ovoj akciji!

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/djeca-srpske-djeci-kosmeta/||claudebot