Janković ostaje u Borcu m:tel

Objavljeno: 16. 7. 2015 u 14:04h

Srednji bek Borca m:tel Stefan Janković i naredne sezone nosiće crveno-plavi dres banjalučkog kluba.

Reprezentativac BiH bio je na probi u jednom klubu i Njemačkoj, poslije čega je čekao zeleno svjetlo i poziv na potpisivanje ugovora, ali je na kraju ipak prelomio i ostaće u redovima osvajača duple krune u BiH.

„Sljedeće sezone nosiću dres banjalučkog Borca, nadam se da ću zajedno sa saigračima izboriti plasman u grupnu fazu Lige šampiona“, rekao ja Janković.

U izjavi za MONDO, on je rekao da su kvalifikacije za EHF Ligu šampiona, koje će biti održane u septembru u Banjaluci, veliki izazov za njega i ekipu Borca.

„Sigurno da je to veliki izazov, to će nam dati dodatni motiv na pripremama da se bolje spremimo i uigramo. Dodatni motiv je i i igranje tog turnira pred našom publikom, nadam se pred prepunim Borikom. Naša prednosti su i utakmice SEHA lige koje smo igrali protiv ekipa koje su sada u elitnoj diviziji, odnosno grupama A i B Lige šampiona“, istakao jeJanković.

Srednji bek Borcaje vrlo optimističan, kada je u pitanju nova sezona, ali i stanje u RK Borac.

„Nadam se da ćemo dobraniti duplu krunu u BiH i postići što bolji rezultat u SEHA ligi. Vidio sam i da je ekipi Alple protiv koje igramo u kvalifikacijama za ligu šampiona otišlo par dobrih igrača i mislim da uz podršku naše publike možemo i da slavimo i izborimo plasman u ovo takmičenje. Pravi se jako dobra atmosfera u klubu i nadam se da će i publika to prepoznati i da će nas podržati na svim našim utakmicama“, dodao je Janković.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/jankovic-ostaje-u-borcu-mtel/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])