Fudbaleri Borca dobili novo pojačanje

Objavljeno: 2. 7. 2015 u 19:01h

Doskorašnji fudbaler Borca iz Čačka Zvezdan Đorđilović promijeniće grad, ali ne i ime kluba, jer je od juče igrač Borca iz Banjaluke.

Đorđilović igra na poziciji lijevog beka, a prošlu polusezonu je nastupao na pozajmici u ekipi Sloge iz Požege.

“Uklapa nam se u tim jer nam treba ofanzivan i brz igrač. Ako nas napusti Aleksandar Subić, što je vjerovatno, moramo imati rješenje” kazao je trener Borca Vlado Jagodić.

Đorđilović je rođen 21. maja 1994. godine. Već je prošao ljekarske preglede na Gradskom stadionu i našao se u autobusu sa ostalim igračima Borca koji su jutros u osam časova trebalo da otputuju u Sloveniju na drugi dio priprema.

“Na Rogli ćemo za 14 dana imati 16 treninga i četiri jake utakmice. Jutarnji treninzi bi trebalo da budu od 9.30 časova, a popodnevni u 18, ali to zavisi od drugih ekipa, kojih će tamo biti mnogo” dodao je Jagodić.

U Sloveniju će sa ekipom ići i Subić, Srđan Bečelić i Toni Jović, koji bi tokom druge faze priprema mogli da napuste klub u slučaju dobrih ponuda.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fudbaleri-borca-dobili-novo-pojacanje/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])