Jelen Demofest “Special Edition” limenka za podršku demo scene regiona

Objavljeno: 4. 6. 2015 u 21:18h

Najpoznatiji regionalni festival demo bendova Jelen Demofest u saradnji sa Jelen pivom i ove godine predstavlja moćnu kombinaciju svježine piva i energije muzike spakovanu u jedinstvenu festivalsku “Special Edition” limenku.

Jelen Demofest limenka, posebno dizajnirana za osmo izdanje slavnog banjalučkog festivala, rezultat je višegodišnje međusobne podrške i saradnje ova dva velika prijatelja.

“Poznato je da Jelen pivo pruža veliku podršku muzičkim manifestacijama širom regiona, a Jelen Demofest je, sasvim sigurno, u njihovom vrhu kada su u pitanju ideja, predanost i cilj ovog festivala”, kazao je Zlatko Nojkov,  marketing menadžer Molson Coors BiH.

Dodao je da zbog toga i ove godine Jelen pivo sa ponosom predstavlja specijalnu liniju limenki Jelen Demofest piva.

“Jelen Demofest ‘Special Edition’ limenka ne samo da je rezultat višegodišnje uspješne saradnje sa festivalom, već i dokaz prijateljstva i podrške Jelen piva muzičkim talentima iz cijelog regiona, koje zajedno sa Jelen Demofestom okupljamo svake godine u Banjaluci”, naveo je Nojkov.

Limenka donosi savršen spoj muzike Demofesta i Jelen piva, a ovo unikatno pakovanje već se nalazi u svim prodavnicama širom BiH. Količine Jelen Demofest limenki su ograničene, a svi koji kupe ovo vrhunsko pivo u muzičkom ruhu, pomažu održavanje najvećeg malog festivala na Balkanu.

Takođe, kupovina Jelen Demofest limenke “Special Edition” direktno pomaže razvoj regionalne demo scene, a svi koji budu uživali u hladom Jelen pivu tako omogućavaju mladim i neafirmisanim autorima da njihova muzika stigne do što više ljudi.

Ovogodišnji Jelen Demofest će biti održan u Banjaluci od 16. do 18. jula, a mjesto održavanja, kao i svi ostali detalji programa će uskoro biti otkriveni.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/jelen-demofest-special-edition-limenka-za-podrsku-demo-scene-regiona/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])