Biciklisti stižu u Banjaluku: Dodjela priznanja na Trgu Krajine

Objavljeno: 30. 4. 2017 u 09:43h

Druga etapa Međunarodne biciklističke trke “Beograd-Banjaluka”, u kojoj učestvuje oko 170 biciklista, danas kreće iz Teslića prema Banjaluci.

Takmičari će se kretati na relaciji Teslić-Vrela-Karuše-Doboj-Rudanka-Johovac-Šešlije-Derventa /Žirovine/-Gornja Vijaka jedan-Prnjavor-Klašnice jedan-Laktaši-Klašnice dva-Šargovac-Banjaluka jedan-Banjaluka /Čajevac/, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Iz AMS mole vozače koji se budu kretali ovim dionicama da voze opreznije i poštuju uputstva lica iz pratnje.

Jedanaesta Međunarodna biciklistička trka startovala je juče iz Beograda. U trci učestvuju biciklisti iz dvadesetak zemalja. Prva etapa vozila se juče do Bijeljine.

Radojičić uručuje priznanje pobjedniku Međunarodne trke

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić danas će uručiti priznanje pobjedniku 11. Međunarodne biciklističke trke “Beograd – Banjaluka 2017”.

Priznanje će biti uručeno na Trgu Krajine u okvirnom terminu od 16.30 časova, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Najavljeno je i prisustvo višeg stručnog saradnika u Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske Dragana Vukovića.

Direktor ove trke Vladimir Kuvalja je ranije izjavio da za gradove kroz koje biciklisti prolaze danas zna cijeli svijet, te da mediji iz 60 zemalja izvještavaju sa ovog događaja.

“Napravili smo brend koji moramo sačuvati”, naveo je Kuvalja.

Trku je lani putem TV-prenosa posmatralo 350.000 ljudi.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/biciklisti-stizu-u-banjaluku-dodjela-priznanja-na-trgu-krajine/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot