Ljubomir Perišić, pjevač “Intime”: Udobnost važnija od trenda (FOTO)

Objavljeno: 24. 10. 2015 u 14:11h

Ljubomir Perišić, pjevač u grupi “Intime”, kada je u pitanju modni izražaj, ne prati šta se trenutno nosi i šta je u trendu, već bira što mu se dopada, ali da je to kvalitetno i udobno.

U slobodno vrijeme nosi kožne jakne i farmerke, dok za nastupe se oblači nešto drugačije.

“Na nastupima moramo da nosimo nešto što je pomalo posebno, upečatljivo, uglavnom su to neke interesantne majice, košulje i uvijek znam šta ću obići pa sam spremam od 15 do 30 minuta”, rekao je Perišić.

Kada je u pitanju odabir boja, uglavnom su to plava, crna i bijela i smatra da su to one boje koje pristaju muškarcima.

Priznaje da ne može da odoli cipelama pa se često iz šopinga vraća s parom obuće, iako mu je namjera bila da kupi nešto drugo.

“Volim cipele i imam ih stvarno mnogo, tako da njih često kupujem. Dosta puta mi se desi da krenem u kupovinu sa željom da kupim trenerku, majicu ili nešto slično, a vratim se kući sa cipelama”, priča Perišić.

Nije ljubitelj modnih detalja, ali smatra da se ponekad ne može bez njih, jer odlično mogu da upotpune stil, posebno u specijalnim prilikama.

Zbog posla često putuje po Evropi, tako da obično u inostranstvu kupuje garderobu jer smatra da su definitvno bolji izbor i kvalitet.

“Smatram da je mnogo bitan taj lični pečat u stilu, a on se može postići samo ako nosimo ono što stvarno mi želimo i u čemu se osjećamo udobno, a onda samim tim i opušteno”, kaže ovaj Nikšićanin sa banjalučkom adresom, koji, između ostalih, pjeva i pjesmu o gradu i ljubavi ”Banjalučanka”.

Iako je završio fakultet fizičkog vaspitanja, polako je krenuo s muzikom i svirkama, i kako kaže, i dan-danas je tu.

Za Banjalučanke kaže da su najljepši ukras grada i možda najljepše žene u bivšoj Jugoslaviji.

Ovom prilikom najavio je i nastup 26. novembra u dvorani “Borik” sa grupom S.A.R.S., što je veliki izazov za njega i kolegu Zorana Komjenovića, koji je drugi član grupe “Intime”.

“Inače, sada spremamo dvije nove pjesme po tekstu Andrije Miloševića, jedna će biti duetska sa jednim poznatim pjevačem, ali još neću da otkrivam ko je u pitanju”, kazao je Perišić.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ljubomir-perisic-pjevac-intime-udobnost-vaznija-od-trenda-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])