Vlasnici psa otklonili dileme: Rea nije bačena već je skočila sa solitera

Objavljeno: 6. 5. 2017 u 10:40h

Ženka sibirskog haskija Rea ipak nije bačena sa šesnaestospratnog solitera u Kordunaškoj ulici u Boriku, već je sama preskočila ogradu terase na vrhu zgrade.

To tvrde vlasnici psa, bračni par Helga i Nebojša Ćutković, koji su u petak posjetili redakciju “Glasa Srpske”.

“Došli smo da kažemo šta je istina, odnosno da se Rea istrgla sa povocem iz ruku našeg sina i preskočila ogradu. Željeli smo da se zna da naša omladina nije ta koja bi izvela nešto tako monstruozno poput bacanja psa sa zgrade. Za smrt našeg ljubimca niko nije kriv” – kazala je Ćutkovićeva.

Tako su vlasnici haskija otklonili dileme brojnih stanara tog dijela Borika, koji su tvrdili da su tinejdžeri, koji su bili na terasi, haskija bacili u smrt.

“Moj sin je neutješan, jer ne može sebi da oprosti što mu se Rea istrgla iz ruku. Taj pas je bio mažen i pažen” – naglasila je Ćutkovićeva.

Dodala je da je pas, koji je imao 23 mjeseca, u dva koraka preskočio betonsku ogradu na terasi na vrhu solitera i da najvjerovatnije nije znao da se iza nalazi ambis.

“Prvi put ju je sin odveo na terasu. Šetali su i svratio je da pozdravi drugare, koji su bili na vrhu solitera i crtali murale. Čim su zakoračili na terasu, pas se istrgao. Dijete je u šoku. Jedva nam je saopštio šta se dogodilo” – ispričala je Ćutkovićeva.

Osim što im je žao ljubimca, bračni par Ćutković kaže da je sreća što nije došlo do veće tragedije, jer je pas pao desetak metara od djece, koja su se igrala ispred zgrade.

Izvor: Glassrpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/vlasnici-psa-otklonili-dileme-rea-nije-bacena-vec-je-skocila-sa-solitera/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])