Praznična hit destinacija: Rasprodat put u nepoznatom pravcu

Objavljeno: 13. 12. 2015 u 14:51h

Da li ste spremni da Novu godinu dočekate na destinaciji koja će do samog polaska na put za vas ostati tajna i to iznenađenje platili više od tri stotine maraka? Vjerovali ili ne brojni Banjalučani jesu, put u nepoznato je novogodišnji aranžman broj 1, koji je bukvalno planuo u jednoj ovdašnjoj turističkoj agenciji.

Dobar, a tradicionalan provod na misterioznom mjestu je,tvrde, zagarantovan.

“Sve veći broj ljudi je zainteresovan za taj oblik putovanja za NG ove godine je veliko, mi smo program već popunili. Tu se muzika sa večerom, repriza Nove godine uz muziku se obiđu lokaliteti od intersa na destinaciji”, rekla je Vanja Savić iz Turističke agencije “Unis Turs”.

Osim što rado putuju u nepoznatom pravcu, koji saznajemo da je tamo daleko- u Srbiji, među Banjalučanima sa nešto dubljim džepom za novogodišnje praznike izuzetno su tražene egzotične destinacije Šri Lanka, Tajland i Kuba.

Veliko interesovanje je i za doček na divljim plažama Zanzibara. Građani sa kojima smo razgovarali odmahuju glavom, za novogodišnje slavlje na kraju svijeta nemaju vremena, a još manje para.

“Planiram dočekati ili u kućnoj varijanti ili u kafani pa vidjeću” ili “Možda Beograd, razmišljao sam”, otkrili s novogodišnje planove pojedini Banjalučani.

Onima koji ne vole da putuju usred zime ili im je milija kućna atmosfera, uvijek kao sigurna alternativa ostaje posjeta i doček 2016-te u čarobnom gradiću u srcu Banjaluke – Zimzogradu.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/praznicna-hit-destinacija-rasprodat-put-u-nepoznatom-pravcu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])