Beograđanin proslavio razvod

Objavljeno: 20. 4. 2016 u 07:40h

Jedan svježe razvedeni Beograđanin demonstrirao je na krajnje originalan način da nije samo stupanje u brak nešto što treba slaviti.

20160419224851_365896

Za razliku od ljudi koji proslavljaju činjenicu da su našli ljubav svog života i krunisali je brakom, ima i onih koji su u tu avanturu ušli iz pogrešnog razloga, zbog čega više od svadbe kasnije slave – razvod.

Jedan od takvih je i čovjek koji se Trgovačkom ulicom u beogradskom naselju Žarkovo provozao u svom puntu, preko čijeg je zadnjeg stakla bio razvučen natpis “razveden”.

Osim toga, za branik je zakačio kanap, na čijem kraju je bilo nekoliko limenki, kakve se na kolima mladenaca mogu vidjeti u američkim filmovima.

Oduševljenje prolaznika koji su ga primjetili podijelili su i korisnici društvenih mreža, koji su potpuno poludjeli za fotografijom ovog automobila, objavljenoj prije dva dana na fejsbuk stranici “Žarkovo”, iako je ona, prošlog ljeta, već jednom kružila internetom, kada ga je neko uslikao u Požeškoj ulici na Banovom brdu.

Među komentarima onih koji su pozdravili ovaj gest – najvjerovatnije saosjećajući sa razvedenim vozačem – bilo je i onih koji su smatrali da je ovaj gest neprimjeren.

Izvor: telegraf.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/beogradanin-proslavio-razvod/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])