Žena sa najdužim noktima na svijetu: Uopšte mi ne smetaju – kuvam, čistim, vozim…

Objavljeno: 10. 9. 2012 u 10:33h

Kristina Valton je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao žena s najdužim noktima na svijetu. Iako su joj nokti dugi dva metra, ona tvrdi da je ni u čemu ne ometaju i da može normalno da kuva, čisti, vozi…

Kristina Valton (45) prestala je da siječe svoje nokte prije 19 godina i svaki je sada dugačak oko dva metra. Ove godine ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao žena s najdužim noktima na svijetu.

Ako bi čovjek pomislio da sa tolikim noktima ne može ništa da se radi, ova majka petoro djece tvrdi da normalno živi i da sve može da obavlja – kuva, čisti, svira klavir, koristi kompjuter…

Za sve ove godine samo jednom je izgubila nokat – kada je pokušavala da popravi auto! Kaže da ne obraća pažnju na njih i da veoma često i zaboravi da su tu!

 “Ljudi misle da sam veoma krhka kada me prvi put vide, ali ubrzo shvate da mogu sve normalno da radim”, kaže Kristina.

http://youtu.be/sD8N3HVvmFs

Izvor: S media

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/zena-sa-najduzim-noktima-na-svijetu-uopste-mi-ne-smetaju-kuvam-cistim-vozim/||CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)