Dvadesetogodišnjak osvojio 451 milion dolara!

Objavljeno: 13. 1. 2018 u 15:17h

Džekpot od 451 milion dolara, četvrti po veličini u istoriji američke “Mega Milion” lutrije, izvukao je 20-godišnji Šejn Miler, kontrolor “u penziji” sa Floride.

Mladi dobitnik iz grada Port Riči na Floridi jedini je koji je imao dobitnu kombinaciju brojeva, a opredijelio se da odjednom podigne približnu sumu od 281,2 miliona dolara, naveli su zvaničnici.

Dobinici lutrije u SAD imaju mogućnost da biraju da li žele isplatu jednog dijela dobitka sada, a ostatak u ratama više narednih godina, ili žele isplatu dobitka odjednom, i u tom slučaju je iznos manji.

“Namjeravam da se pobrinem za svoju porodicu, usput da se zabavim i da utemeljim put za finansijski uspjeh, kako bih mogao da iza sebe ostavim naslijeđe daleko u budućnost” – rekao je Misler ističući da je oduvijek ohrabrivao ideju jurenja za snovima i da njegovo putovanje tek počinje.

Kako Ej-Bi-Si prenosi, za mladog srećnika pobjeda nije bila šok. On je istakao da je nakon uplate dobitne kombinacije u prodavnici “Seven-ileven” imao “osjećaj” da će osvojiti džekpot.

Vidjevši prilikom objavljivanja poslednji broj u svojoj dobitnoj kombinaciji, Miler je rekao da je samo pozvao svog brata da podijeli vjesti sa njim.

Misler, kako se navodi, planira da uloži jedan dio dobitka u novi dom u Tampi, a potom i u “različite strasti”, kao i da nešto odvoji za pomoć drugima.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.