Nakon Tita, ukazao se i Ajnštajn (Foto)

Objavljeno: 8. 11. 2012 u 11:11h

Taksista iz Njujorka postao internet senzacija.

Nakon vijesti o ”velikom povratku” nekadašnjeg predsjednika SFRJ, Josipa Broza Tita, internetom je počela da kruži i fotografija još jednog “vaskrslog” velikana.

Rieč je o slavnom fizičaru Albertu Ajnštajnu, odnosno njegovom dvojniku koji nema tako glamurozno zanimanje. Anonimni taksista iz Njujorka je preko noći postao svjetska zvijezda upravo zahvaljujući tome što neodoljivo podsjeća na jednog od najvećih umova u istoriji čovječanstva. O ovoj nevjerovatnoj sličnosti korisnici “Reddita” su imali brojne teorije, od kojih svakako valja izdvojiti onu najbizarniju:

Vjerujući da u teoriji čovjek može da putuje kroz vrijeme, Albert Ajnštajn je poveo elitnu grupu naučnika u pustinju da bi razvili svoj tajni projekat pod imenom “kvantni skok”. Pod pritiskom da dokaže svoje teorije ili će u protivnom izgubiti donacije, Ajnštajn je bio prvi koji je isprobao vremensku mašinu i tako izbjegao da donese odluku od koje svakako u tom trenutku ne bi profitirao. Probudio se u budućnosti s djelimičnom amnezijom, ali je zadržao sjećanje na svoj projekat koji je ponovo pokrenuo, zaposlivši se u međuvremenu kao taksista. Od tog trenutka učestalo putuje kroz vrijeme, nadajući se da će jednom ipak pronaći put kući -, naglasio je korisnik koji se naziva Deradius.

Izvor: Trojka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/zanimljivosti/nakon-tita-ukazao-se-i-ajnstajn-foto/||CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)