Ninkovićeva niže uspjehe

Objavljeno: 25. 10. 2012 u 13:05h

Plivačica Olimpa Ivana Ninković na nedavno održanom 20. međunarodnom plivačkom mitingu “Ante Lambaša 2012” u Beogradu popravila je lične rekorde na 50 metara delfin i 200 metara slobodnim stilom.

Mogu biti zadovoljna radom na treninzima i nastupima na takmičenjima. Evidentan je napredak od dolaska u Banjaluku. Na mitingu u Beogradu popravila sam lični rekord na 50 metara delfin i on sada iznosi 29,92 sekundi. To je za sekundu bolje od prethodnog. Takođe, ostvarila sam svoje najbolje vrijeme i na 200 metara slobodnim stilom, koji nije moja disciplina – naglasila je Ninkovićeva.

Članovi Olimpa osvojili su 26 medalja na ovom mitingu koji je održan u glavnom gradu Srbije u organizaciji Plivačkog kluba Beograd. Na njemu je nastupilo 300 takmičara iz 28 klubova Rumunije, Makedonije, Slovenije, BiH, Bugarske i Srbije, a članovi Olimpa prigrabili su devet zlatnih, sedam srebrnih i deset bronzanih odličja. Takođe, oboren je veliki broj ličnih rekorda.

Trener Olimpa Željko Panić istakao je da je trenutno aktuelna faza baznih priprema, koje podrazumijevaju duže treninge i testna takmičenja, poput ovog u Beogradu.

Takmičari plivaju u svim disciplinama, ne samo u onim u kojima su najjači, tako da nam rezultati nisu u prvom planu – rekao je Panić.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/ninkoviceva-nize-uspjehe/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])