Danas počinju Igre bez granica

Objavljeno: 4. 9. 2012 u 10:31h

Na treće po redu “Igre bez granica” koje počinju danas na Gradskom olimpijskom bazenu i trajaće do 7. septembra prijavilo se osam ekipa, saopšteno je iz “Akvane”.

Pobjednička ekipa u ovim igrama osvaja 1.200 maraka, a drugoplasirana 600 maraka, s tim što svi učesnici dobijaju i po deset besplatnih ulazaka na Gradski olimpijski bazen. Kao prethodnih godina ekipe će činiti po tri punoljetna muška i ženska člana koji će svoje vještine, sposobnosti i snalažljivost demonstrirati prolazeći zahtjevne poligone. “Igre bez granica” će počinjati u deset i trajati do 15 časova i u tom periodu Gradski olimpijski bazen će biti zatvoren za rekreativce i klubove. Vrata GOB-a biće otvorena samo za publiku koja će moći besplatno ući i navijati – dodaje se u saopštenju.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/danas-pocinju-igre-bez-granica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])