Mladost ugošćuje Borac

Objavljeno: 27. 10. 2012 u 09:51h

Košarkaši Mladosti i Borca odmjeriće snage u drugom kolu Lige BiH, a ova utakmica na rasporedu je u subotu od 19 časova u Mrkonjić Gradu.

Utakmice između nas i Borca uvijek su bile neizvjesne, bez obzira na to koja je ekipa u datom trenutku kvalitetnija. Znamo kvalitet protivnika i ne zavaravamo se da će biti lako. Nedavno smo na turniru u našem gradu odigrali tešku i neizvjesnu utakmicu i dobro se poznajemo. Igrači se dobro poznaju, jer je njih dosta igralo i za jednu i drugu ekipu. Sve u svemu, očekujemo našu pobjedu poslije poraza u Mostaru u prvom kolu – izjavio je trener Mrkonjićana Goran Sladojević.

Strateg Banjalučana Drago Karalić najvjerovatnije u ovom susretu neće moći da računa na Stefana Matića, koji još nije dobio papire iz KS BiH da se može priključiti Borcu.

Moramo podići nivo igre u odnosu na prvo kolo i nadam se našoj drugoj pobjedi, koja bi mnogo značila za naš mladi tim. Ulogu favorita prepuštamo domaćinu, koji bolje partije pruža na svom terenu nego u gostima – izjavio je Karalić.

Ekipa Leotara gostuje u Višegradu kod Varde HE, gdje će tražiti drugu pobjedu, dok se Varda mora “vaditi” za poraz u prvom kolu.

Varda je veoma ozbiljan protivnik, koji nas je prošle godine pobijedio dva puta i igrao Ligu 6. Domaćin je favorit, ali pokušaćemo da ih iznenadimo. Još tražimo svoju igru i imamo dosta mjesta za napredak. Ne idemo sa bijelom zastavom i ako odigramo na visokom nivou, možemo se vratiti sa dva boda iz Višegrada – izjavio je trener trebinjskog kluba Radomir Kisić.

Parovi drugog kola:

Subota:

  • ČAPLJINA: Čapljina – Radnik (19 časova),
  • MRKONjIĆ GRAD: Mladost – Borac (19),
  • VIŠEGRAD: Varda HE – Leotar (19.30).

Nedjelja:

  • KAKANJ: Kakanj – Vogošća (18),
  • SARAJEVO: Bosna – Posušje (18),
  • ALEKSANDROVAC: Servicijum – Zrinjski (19).

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/mladost-ugoscuje-borac/||claudebot