Borac dočekuje Servitium

Objavljeno: 2. 11. 2012 u 19:20h

Nakon polovičnog učinka koji su ostvarili u prva dva kola, košarkaši Borca u trećem kolu na svom parketu dočekuju ekipu Servitiuma iz Gradiške. Utakmica je na rasporedu u nedjelju sa početkom u 19 časova.

Nakon nesrećnog poraza protiv Mladosti, igrače Borca očekuje težak ispit protiv ekipe iz Gradiške koja ima isti skor u prva dva kola kao i košarkaši iz Banjaluke. Igrom, a prije svega borbenošću koju su prikazali u prva dva kola, u redovima Borca se s pravom nadaju pozitivnom rezultatu u utakmici koja će biti odigrana u Sportskoj dvorani Borik.

Početak nove sezone pokazao je da košarkaši Borca, uprkos slaboj finansijskoj situaciji i izuzetno mladom igračkom kadru, posjeduju kvalitet da naprave dobar rezultat u novoj košarkaškoj sezoni. Neiskutvo koje u određenim situacijama dolazi do izražaja, Banjalučani na pravi način kompenzuju borbenošću koja na samom kraju utakmice rezultuje povoljnim ishodom.

Ulaz na utakmicu Borac-Servitium je slobodan.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/borac-docekuje-servitium/||claudebot