Široki na Gradskom stadionu

Objavljeno: 9. 11. 2012 u 12:35h

Nakon poraza u prethodnom kolu od ekipe Leotara, fudbaleri Borca u 13. kolu šampionata BIH na svom terenu dočekuju ekipu Širokog brijega. Utakmica je na rasporedu u subotu sa početkom u 17 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Obje ekipe se dobro započele novu takmičarsku sezonu i nakon dvanaest kola nalaze se u gornjem dijelu tabele. Osnovni cilj oba tima u novoj sezoni biće plasman u Evropu, tako da bi pobjeda bilo koje ekipe u ovoj utakmici jedne za korak približila, a druge udaljila od primarnog zadatka.

Širokobriježani u Banjaluku dolaze nakon razočaravajućeg remija sa Čelikom u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BIH (1:1). Loš rezultat u toj utakmici koji svakako nisu očekivali, mogao bi se negativno odraziti na cjelokupnu atmosferu u timu pred gostovanje dobro poznatom protivniku.

Fudbaleri Borca poslije loše igre u Trebinju  nastojaće da poprave utisak pred domaćom publikom i osvoje nova tri prvenstvena boda  koja bi ih ostavila među glavnim kandidatima u trci za evropska takmičenja sljedeće sezone.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/siroki-na-gradskom-stadionu/||claudebot