Šampionkama krov nad glavom

Objavljeno: 16. 11. 2012 u 09:39h

Ženski fudbalski klub Banjaluka konačno je dobio svoje prostorije. Skoro godinu od osnivanja klub je bio bez “krova nad glavom”, a sada je postignut dogovor sa FK Rekreativo, pa će Banjalučanke ubuduće koristiti prostorije i teren stadiona “Dr Nele Karajlić” u banjalučkom naselju Česma.

Zahvalni smo Rekreativu što je prihvatio prijedlog da nam ustupi prostorije. Krenuli smo bukvalno ni od čega. Radili smo bez opreme, nismo imali prostor za treniranje, pa smo treninge obavljali u parku “Mladen Stojanović”. U prvoj sezoni, i pored svih problema, uspjeli smo da osvojimo titulu u Republici Srpskoj, zauzeli smo drugo mjesto u Kupu BiH, dok smo u razigravanju za šampiona BiH poraženi u finalu – rekao je predsjednik kluba Zoran Aleksić.

Važnom događaju za ženski fudbal u Banjaluci prisustvovao je i generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković.

Čestitao bih fudbalerkama na epohalnom uspjehu, jer su za nepunu godinu postigle impresivne rezultate. Naša želja je da unaprijedimo ženski fudbal i njemu poklanjamo maksimalnu pažnju. Mogu vam obećati da će FSRS učiniti sve da prvenstvene i kup utakmice ŽFK Banjaluka ubuduće igra na Gradskom stadionu – najavio je Petković, koji je zatim kapitenu Slađani Ćebedžija za osvojenu šampionsku titulu uručio pehar, a ostale fudbalerke dobile su medalje.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/sampionkama-krov-nad-glavom/||claudebot